Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Hasan Can Kayanin Annesi

Ünlü TV Patronu Acun Ilıcalı'nın Ulus'taki Tripleks Villası Satışta

Hasan Can Kaya'nın EXXEN Anlaşması Sonrası Gündemdeki Adresi

Ünlü TV patronu Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler'deki tripleks villasını kendi kanalının satışa çıkardığını açıkladı. Bu haber, geçtiğimiz günlerde EXXEN ile anlaşma imzalayan komedyen Hasan Can Kaya'nın hayatını yeniden gündeme getirdi.

Hasan Can Kaya'nın Annesi Hakkında Bilinmeyenler

Konuşanlar programı ile geniş kitleler tarafından tanınan 31 yaşındaki Kaya'nın özel hayatı hakkında pek fazla bilgi bilinmiyor. Ancak, Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ'ın yaptığı röportajda Kaya, annesi hakkında bazı bilinmeyenleri paylaştı.

Kaya, annesinin çok fedakar bir kadın olduğunu ve kendisini büyütmek için çok çalıştığını belirtti. Annesinin eski bir ev hanımı olduğunu ancak daha sonra inşaat sektöründe çalışmaya başladığını anlattı.

Kaya ayrıca, annesinin iyi bir aşçı olduğunu ve çocukken kendisine sık sık yemek yaptığını söyledi. Annesinin en sevdiği yemeğin pilav olduğunu ve hala bu yemeği özlediğini ifade etti.

EXXEN ile anlaşmasının ardından kariyerinde yeni bir sayfa açan Hasan Can Kaya, annesinin her zaman kendisini desteklediğini ve başarılarıyla gurur duyduğunu söyledi.


Komentar